Gabermetall, és una empresa familiar del ram de la metal.lúrgia fundada l'any 1992. La seva especialització és la tècnica en estampació, rematxats i clinxats, comptant a més a més amb processos de soldadura.

La seva trajectòria al llarg d'aquest temps, ha estat positiva. Des del començament i amb il.lusió, s'ha anat forjant l'empresa que amb el coneixement i experiència del seu fundador de més de trenta-cinc anys treballant pel sector, ha fet possible la formació d'un equip humà que fem realitat el seu bon funcionament.

La qualitat i confiança que Gabermetall ofereix, és garantida pels clients que confien en el nostre servei; treballant com a proveïdors d'un important grup internacional de l'automòbil: fabricants de components per Ford, Audi, Seat, Opel , Nissan, Renault, Suzuki, etc. i treballant com a fabricants de peces per d'altres sectors com el de la construcció, components electrònics, d'hosteleria i d'altres...

El concepte de qualitat, és tanmateix, un dels lemes més importants per a l'empresa. Per això, fem seguiment de la normativa ISO9001:2015, prenent consciència de la seva importància avui dia, com a garantia de qualitat.


Veure mapa